De grote hoeveelheid vlieselineproducten – nu nieuwe producten bij stoffen.net

De firma Freudenberg is bekend om haar hoogwaardige vlieselineproducten die het naaien vergemakkelijken en nieuwe creatieve technieken mogelijk maken. Wij hebben ons assortiment nu met de nieuwe producten uitgebreid en bieden per direct meer dan 35 verschillende hulpmiddelen aan. Van de versterkende strijkinleg vlieseline H200 die bijna bij ieder kledingproject gebruikt wordt, tot het extra sterke Decovil voor tassen en hoeden, tot volumevlies in verschillende sterktes en uitvoeringen voor quilts en decoratieobjecten, vindt u nu zeker precies dat, wat uw patroon voorstelt. Bij Burdapatronen is overigens altijd precies de juiste vlieseline aangegeven: u vindt ze heel gemakkelijk, als u de naam in de zoeklijst opgeeft!
vlieselineproducten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *