Hallo India – paillettenboord India wekt verlangen naar verre oorden op

8. september 2014

Geruite extra brede decostoffen

10. september 2014

Nieuwe trends in de herfst

9. september 2014
empty image
empty image

Nieuwe trends in de herfst
Als u op modegebied altijd up-to-date bent, dan hebt u vast al in de gangbare modebladen gelezen wat de trends zijn van het herfst-/winterseizoen 2014/15 en nagedacht over uw nieuwe garderobe. Een paar kledingstukken van het afgelopen seizoen zijn ook dit seizoen weer helemaal modern. Voor andere trends moet u in onze modestofcategorie rondsnuffelen en u laten inspireren tot nieuwe kledingideeën.
Wij hebben de volgende modetrends voor uw gedefinieerd:
Shine laat u stralen! Metallic glanzende katoenen stof met een laag of glanzende jerseystoffen zijn vooral voor tops, rokken en mantels de ideale keus.

Structuur vormt het contrast bij de vloeiende en glanzende stoffen van de metallic-trends. Bijzondere structuren van de stoffen zoals ruches, naden en plissés veranderen iedere eenvoudige pasvorm tot een modieuze statement.

Grunge en Minimal zijn twee andere tegenovergestelde trends die u kunt realiseren zoals u dat wilt. Bij Grunge behoren in ieder geval ook ruitstoffen en het liefst ook versleten jeans terwijl Minimal zeer puristisch en clean is. Als u dus meer van elegante pasvormen en duidelijke lijnen houdt, dan is de Minimal-trend waarschijnlijk eerder uw keus.

Dark Romance inspireert met kant, rozen en andere bloemenprints die in gedekte, donkere tinten de kwaliteit van katoen, viscose en polyester versieren. Een echte blikvanger wordt deze trend als hij met opvallende borduursels versierd wordt, zo ontstaat in een handomdraai een haute-couture-look.

Imitatieleer-en vel maken deel uit van de hunting-trends en vooral de collecties van MIuccia Prada en Burberry Prorsum inspireren tot moderne looks in jagersstijl.

Knit is de laatste trend die wij voor u in onze modestofcategorie hebben samengesteld. Grove en fijne breistof in de herfstkleuren vindt zijn bestemming in gebreide kleding, truien en cardigans.

Passende patronen van burdastyle vindt u natuurlijk ook bij ons!

Leave a comment