Tula – ons eigen biologisch premiummerk

esther - 18. augustus 2016

Zo maak je een scrunchie

esther - 10. augustus 2019

Terug van weggeweest!

esther - 7. augustus 2019
Tula Romper
Scunchie in roze
Jurken uit Jacquardjersey

Het is een lange tijd stil geweest op het blog van stoffen.net, maar hier zijn we weer! Ook in onze shop heb je misschien al meerdere nieuwe handleidingen ontdekt en handige informatie voor de beginnende naaier of naaister. De komende tijd kun je in de shop dan ook vaker nieuwe patronen, handleidingen en DIY ideeën verwachten onder `inspiratie` in onze shop. In ons blog houden we je op de hoogte van de nieuwe dingen in onze shop en geven je wat extra informatie, tips en delen we ervaringen om het naaien nog leuker en eenvoudiger te maken.

Wat kun je de komende maanden van ons verwachten?

Houd dit blog en onze shop in de gaten voor leuke, eenvoudige DIY projecten, van hippe sleutelhangers tot creatieve inpakideeën voor geschenken. Ook vind je de komende tijd meerdere naaihandleidingen bij ons. Daaronder diverse tassen, decoratie-accessoires en ook voor het thema Sinterklaas staat  op jullie te wachten met een paar leuke naaihandleidingen, patronen en DIY ideeën. Wordt bij jullie thuis Kerst gevierd? Al vanaf september kun je bij ons terecht voor nieuwe kerststoffen, handleidingen, patronen en volop inspiratie voor de gezellige decembermaand.

Wil je graag wat anders zien op Stoffen.net? Mis je bijvoorbeeld een naaihandleiding? Of ben je al tijden op zoek naar een bepaalde stof en is deze nergens te vinden? Laat het ons vooral weten in de reacties en wie weet kunnen we gehoor geven aan jouw verzoek.

 

Tot snel!

 

 

Leave a comment