Die wordt nu zelf genaaid: jeans

Christine - 28. april 2016

Terug van weggeweest!

Christine - 7. augustus 2019

Tula – ons eigen biologisch premiummerk

Christine - 18. augustus 2016
Jeans
Jurken uit Jacquardjersey
Tula Romper

Jij naait graag? En je let daarbij niet alleen op kwaliteit, maar ook op ecologisch en sociaal verantwoorde aspecten? Dan is ons eigen biologische premium merk Tula precies het juiste voor jou!

“Premium bio” betekent: Tula is bekroond met het hoogste niveau certificering voor biologische en sociale duurzaamheid in de duurzame productie van kleding & textiel, genaamd GOTS.
Daarbij wordt de hele productieketen volgens strikte voorwaarden getest. Wij, maar ook onze productie-vestiging en de opslag zijn gecertificeerd en hebben sommige processen moeten veranderen, optimaliseren en medewerkers moeten trainen om deze standaard te bereiken.

Tula is gestart als zuivere bio-productenlijn. Maar dat is niet genoeg voor ons. We zijn ondertussen hard bezig om Tula volledig GOTS te certificeren en slim uit te breiden, zodat jij compleet gecertificeerde GOTS kleding zelf kunt naaien! Naast de GOTS meterstof per meter verstrekken wij nu ook gecertificeerde garens, knoppen en linten.

Om de hoge kwaliteit van ons biologische premium merk Tula te waarborgen, vertrouwen we niet alleen op het GOTS-certificaat, maar doen we eigen interne tests en controleren op die manier onze waren dubbel! Op deze manier garanderen wij een kleur-kleurvastheid (bij een milieuvriendelijke 40 °C was), evenals een bijzonder lage katoenkrimp tijdens het wassen.

Ons biologische premium merk Tula bestaat momenteel uit: Tula Cotton, Tula Style, Tula Kids en Tula Accessories. Nu Tula Cotton en Kids al zijn gecertificeerd, staan de volgende biologische collecties al voor certificering in de startblokken: Tula Style en onze Tula Accessories (Engels voor accessoires). Elk van onze lijnen heeft een eigen filosofie en concept:

Tula Cotton

Tula Biologisch Katoen GOTS – grijs Tula Biologisch Katoen GOTS – mintgroen Tula Biologisch Katoen GOTS – geel

Tula Cotton is onze effen gekleurde alleskunner, die je bij al je DIY ideeën zal helpen: Perfect alleen of als aanvulling – een ideaal materiaal voor zowel beginnende naaisters als professionals. Het is handzaam, eenvoudig te verwerken en krijgt charme dankzij jouw creativiteit! Een slim kleurconcept bestaande uit 18 altijd beschikbare standaardkleuren en 4 trendy seizoenskleuren maken het mixen & matchen van onze gecertificeerde premium GOTS bio-collectie makkelijk.

Tula Style

Tula Style – Circles 3 Tula Style – Tendril 5 Tula Style – Lilly 5

Tula Style geeft je creatieve DIY-ideeën en de daarbij passende creatieve biologische stoffen zijn allemaal GOTS gecertificeerd! Hier bent jij de ontwerper: kies uit super nieuwe en trendy designs het juiste voor jouw project.

Tula Kids

Tula Ridders biologische katoen GOTS – beige GOTS - Bio katoen Tula Kids - Flamingo 1 Tula Western biologische katoen GOTS – groen

Onze Tula Kids biologische stoffen staan voor veiligheid voor u en uw familie. Met deze leuke en schattige designs zullen uw DIY-projecten indruk maken op groot en klein! Allemaal GOTS gecertificeerd!

In de toekomst kun je nog veel meer nieuwigheden over Tula ontdekken, daarom is het altijd de moeite waard om door ons assortiment te struinen!

P.S: Binnenkort worden gecertificeerde GOTS meterproducten van nieuwe kwaliteit geleverd. Vertel het ook je vrienden! 😉

Leave a comment